September 26, 2023

Polo majice su nezamjenjive u svakom ormaru

Polo majice su odjevni predmet koji se može naći u ormaru i muškaraca i žena, ali zasigurno je nešto češći kod muškaraca. Iako jednostavan i iznimno udoban, u ovom odjevnom predmetu svaki muškarac odmah djeluje elegantnije i svečanije. Također, to je jedan od najraznovrsnijih odjevnih predmeta koji također na praktičan način upotpunjuje svaku garderobu i za svaku prigodu, bilo da se oblačite za posao, ili za ležerno druženje sa prijateljima.

Polo majice posebno su praktične ljeti, kada je potrebno dugačke rukave zamijeniti kraćima, bez da se gubi da dobrom dojmu.

Ako je polo majica izrađena od udobnog materijala pružat će udobnost i biti će prozračna što opet jako utječe na ukupni dojam koji ostavljate.

Polo majica prilagođava se svakoj prigodi

Moderan život svakog muškarca zahtijeva prilagodljivost i neprekidno kretanje te spremnost na akciju u svakom trenutku. Polo majice prikladne su u svakoj situaciji i stoga predstavljaju idealan odjevni predmet. Ako ju se dobro spoji s ostalim odjevnim predmetima, uistinu može biti prikladna i za svečanije prigode, ali i za sportska događanja. Treba pripaziti jedino na materijal od kojeg je izrađena jer kvalitetniji materijal daje polo majici osebujnost i mogućnost da se dobro uklopi i sa svečanijim odjevnim predmetima. S druge strane, onaj jeftiniji će pak pokvariti ukupni dojam, a osim toga u njoj koža neće moći disati pa se nećete niti osjećati udobno.

Odabir dobre polo majice jamči dobar izgled

Odabir dobrog kroja za svoju građu čimbenik je na kojemu mnogi muškarci zapnu i upropaste namjeru da dobro izgledaju. U većini slučajeva riječ je o neiskustvu i neznanju, ali isto tako i u specijaliziranim prodavaonicama koje zapošljavaju prodavače koji nisu dovoljno stručni pa kada osoba i zatraži pomoć, rijetko dobije dobre savjete.

Prilikom kupnje polo majice treba pripaziti na neke sitnice. Jedna od glavnih sitnica je kako nam polo majica stoji oko struka. Ona ne smije biti preuska, ali ako imate širi struk, ne treba u veličini niti pretjerivati. Polo majica mora lijepo padati, ali ne smije biti preuska. Također, treba voditi računa o širini ramena i o rukavima. Često se vidi kako muškarci nose polo majice preuskih ramena kako bi istaknuli svoje mišićave ruke, ali to često ima suprotan efekt i zasigurno nitko ne ostaje zadivljen. Rukavi također ne bi smjeli biti prekratki već malo iznad lakta.

Uz malo pažnje, ovaj svevremenski komad garderobe istaknut će vašu eleganciju bez kompromisa udobnosti.

Kacige za bicikl su dio opreme koji se nikako ne treba izostavljati.